"Investeer in jezelf, neem een coach!"

Wie komt in aanmerking?


De jongeren en volwassenen die ik persoonlijk begeleid of coach zijn personen die kampen met een beginnende of vergevorderde afhankelijkheids – of een verslavingsproblematiek. Hoofdzakelijk is dit een illegale drugs - en/of alcoholproblematiek. Ook verslavingen zoals Gamen, gokken, … worden besproken en behandeld bij UPchange.
Personen die op zoek zijn naar een gezonde balans in hun leven, op zoek zijn naar innerlijke vrijheid of hen die hun talenten willen ontwikkelen en een passie maar hier niet alleen in slagen. Wil je ondersteund worden in je persoonlijke ontwikkeling of groei of wil je leren hoe het best belangrijke keuzes maakt in je dagdagelijks leven? Ben je (even) de weg kwijt in je leven en wil je je leven terug op de rails krijgen?
Dan ben je bij UPchange aan het juiste adres!
• Jongeren vanaf 12 jaar.
• Volwassenen tot 65 jaar.
• Personen die discretie hoog in het vaandel dragen zoals publieke figuren, beoefenaars van vrije beroepen, bedrijfsleiders, … .

Werkwijze


De werkwijze die we bij UPchange hanteren bespreken we hieronder.
We starten met een intake/ kennismakingsgesprek gesprek van ongeveer 1 uur waarin we allereerst de problematiek kort schetsen zodat deze duidelijk wordt, of is voor beide partijen. Het is voor mij immers heel belangrijk en essentieel dat ik duidelijk weet wat voor jouw nu juist het probleem is waaraan je wil werken. Tijdens dit gesprek gaan we ook kijken naar welk doel je wil bereiken en stellen we een beginnend persoonlijk actieplan op.
Na het dit gesprek volgen er nog verschillende consultaties van 1u15min waarin we verder gaan werken aan je persoonlijk actieplan, dit evalueren/bijstellen en concreet stappen gaan zetten om je uiteindelijke doel te bereiken! De bedoeling van deze coaching is vooral verandering en beweging in gang zetten. UPchange wil ook vooral de mensen slimmer maken waardoor het gemakkelijker wordt om anders om te gaan met hun verslavingsgedrag! Na verschillende coachinggesprekken zou je in staat moeten zijn om de vooropgestelde doelen te bereiken.

Tarieven


De tarieven die UPchange hanteert zijn marktconforme tarieven. Alle tarieven zijn inclusief Btw.
• Voor een intake/ kennismakingsgesprek van 1 uur betaalt u 40 euro.
• Voor een individuele consultatie van 1u15min bij mij op kantoor in Smetlede of Middelkerke betaalt u 75 euro.
• Voor een individuele consultatie van 1u15min op een door jouw gekozen locatie betaal je 75 euro + de verplaatsingskosten aan 0,65 euro/km.
• Voor een individuele consultatie van 2uur bij mij op kantoor betaal je 120 euro. Indien dit op locatie dient door te gaan komen hier nog verplaatsingskosten bij aan 0,65 euro/km.
• Voor groepssessies op locatie of binnen een bedrijf maak ik graag een offerte en factuur op maat.
• Na elke consultatie voor particulieren wordt er telkens cash afgerekend. U kan ook steeds op voorhand via overschrijving betalen.

Indien u meermaals een consultatie binnen de 24 uur voor een afspraak annuleert of uw afspraak niet nakomt wordt er een forfaitaire kost van 50 euro aangerekend.